Capricorn


Ai, que passen els dies i encara no havia aparegut el signe que pertoca. Llull, com fa a Sagitari, no dedica gaire esforç a concretar les característiques del signe. Un pot pensar que si no esmerça gaires mots a Capricorn és perquè es troba sota la influència de Saturn: Saturnus és mal per ço car és de la complexió de la terra, qui és de mala complexió segons la comparació de la complexió de l'àer, qui és de bona complexió per la sang qui és font de vida, e malencolia és font de mort... E los hòmens qui naixen en la seua constil·lació són malencòlics e pelsants... E han bona memòria... e ama les espècies fantàstiques e matemàtiques... En fi, que es veu que també tenen coses bones. Un altre dia haurem de parlar dels planetes  i de les seus influències en les persones; ara bé, si algú no té espera i necessita una consulta personalitzada amb previsions de futur que m'enviï un mail. Bé, concretem.


De Capricorn

Capricorn és de complexió de .C. e és movable, nocturnus, femení, e ha Saturnus, e ha del cors de l'home los genolls, e és sua la regió d'Etiòpia.


 

Per cert, no sé si tothom sap que el novíssim 130è president de la Generalitat va nàixer un 29 de desembre i que, per tant, li correspon aquest signe. Queda dit.

Comentaris

  1. Home! Un altre punt a favor del nou President. Els capricorns, encara que Llull no ho digui som de fiar.
    "Movable"? no, no hi estic d'acord, si és que vol dir el que sembla. Constants, més aviat, sí!!!

    Malencòlics, potser sí... Pelsants? Ni idea de què vol dir....

    Saturn, es un planeta preciós amb els seus anells i vist amb telescopi, emociona i fa venir vertigen... Els anells i l'espai que queda entre mig i l'ombra dels anells sobre el planeta... Ooooh!

    Xxxsssst! Que ni me'l toqui!!! :DDD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cloenda

A reveure